Like a dream - chapter 21

Hans sms fick mig att må mycket bättre. jag svarade: *Tack Justin, jag älskar dig! ses snart, puss!*
Jag fixade mitt hår sedan gick jag ner och åt frukost. Innan jag visste ordet var Justin utanför mitt hus och vi var på väg hem till Justin.



- Hur känns det? frågade Justin lugnt och la ena handen på mitt knä medans den andra styrde bilen.
- Bra tror jag. svarade jag och försökte låta lika lugn som honom, vilket var omöjligt för innerst inne ville jag spy av nervositet.
- Det kommer att gå jättebra ska du se! sa Justin och hans ord fick mig att må bättre. Han fick mig att må bättre.




Bilturen tog inte mer än ett par minuter eftersom dom praktiskt taget bodde grannar med varandra.
Dom steg ut ur bilen och Justin började röra sig mot ytterdörren, sedan vände han sig om och såg Frida stå nervöst och stirra upp mot det stora huset.
Han sträckte ut sin hand och log avslappnat. Frida började le lite försiktigt och hon gick fram till Justin och tog tag i hans hand.
- Mamma! Vi är här nu! ropade Justin då dom klivit in i huset.
- Jag är i köket! hörde dom någon ropa avlägset. Det var Pattie.
Dom gick in till köket och där fick Frida se en kort kvinna i medelåldern stå och baka, vad som såg ut att vara, muffins.
- Hej mamma. sa Justin och gick fram för att krama Pattie.
- Hej älsklingen min. sa hon och kysste honom på kinden.
- Mamma, det här är Frida. Min flickvän. sa Justin och log stort.
Pattie gick fram till Frida som stod alldeles stilla vid dörröppningen. Frida räckte fram handen i tro om att Pattie skulle ta tag i den. Men istället sträckte Pattie ut armarna i en stor gest och omfamnade Frida mjukt. Frida var längre än Pattie, men inte mer än ett par centimeter.
- Hej Frida! Kul att äntligen få träffas! Justin har inte kunnat sluta prata om dig! skrattade Pattie samtidigt som hon släppte taget om Frida.
- Hej! Desamma! Haha, Justin har berättat mycket om dig också! sa Frida och hon kände hur nervositeten släppte inom henne.
- Kom å sätt er ner. Jag har gjort muffins! sa Pattie och  dom satte sig ner vid köksbordet.
Pratet flöt på riktigt bra medans dom satt och åt muffins och dom pratade om allt möjligt.
Frida upptäckte att Pattie var en riktigt bra lyssnare och det gick verkligen bra att prata med henne. Justin satt bara där, flinade stort och åt sin muffin tyst.



Kort inlägg idag men det är allt jag hinner nu! ENJOY

Like a dream - chapter 20

- Där är han! sa Justin och dom gick dit.
Ricks kompis hette Moe, vilket inte var ett så vanligt namn heller för någon som bodde på Bahamas..
Dom skakade hand och lyfte in väskorna sedan for dom till flygplatsen.


Då dom kom fram till flygplatsen möttes dom av ett tiotal fans som kommit för att ta avsked av Frida och Justin.
Justin skrev autografer och tog kort tillsammans med några sedan var det dags att stiga på planet.

Efter 2 långa timmar var dom tillbaka till Atlanta.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Flygresan gick bra. Frida hade somnat efter bara några minuter, hon låg med huvudet lutat mot min axel hela resan. Det var verkligen mysigt.
Jag väckte Frida försiktigt och hon gnuggade sig i ögonen, vi tog våra väskor sedan gick vi ut ur planet.
Det var som tur var inte så många fans utanför så vi kunde ta oss in till flygplatsen och fara därifrån utan några problem.
Jag kände att jag började bli lite nervös då jag kom på att jag skulle presentera Frida för mina föräldrar imorgon. Min mamma kan verkligen vara svår att imponera på ibland och jag är rädd för vad hon ska tycka om Frida. Men vare sig mamma gillar henne eller inte så kommer jag inte att göra slut med Frida för det. Frida är mitt allt och mamma kommer säkert att förstå det snart.. hoppas jag. Jag svängde in till Fridas uppfart och vi sa hejdå sedan for jag hem till mig för att berätta om min och Fridas plan för mamma.


FRIDAS PERSPEKTIV:

Hela vägen från flygplatsen och hem till mig, så satt jag och oroade mig för då jag skulle låta pappa träffa Justin. Visst, han hade ju redan träffat honom då vi blev jagade av paparazzin men det var verkligen inte en bra början. Nu skulle vi ju träffas alla tre och verkligen låta Justin och pappa lära känna varandra. Tänk om allting skulle gå helt åt skogen och pappa skulle hata Justin. Men nej, det skulle inte hindra mig från att fortsätta dejta honom. Justin är mitt allt och jag hoppas att pappa fattar det.
Jag kysste Justin då vi kommit fram till mitt hus sedan gick jag in och berättade för pappa att han skulle hänga med mig och Justin på torsdagen. Hela dagen gick fort och just då jag var påväg att somna på kvällen kom jag på att jag skulle träffa Justin mamma Pattie nästa dag.. jag blev genast nervös igen.
"Andas Frida, det kommer säkert att gå jättebra." tänkte jag för mig själv och andades några djupa andetag, sedan somnade jag. 

Jag vaknade upp nästa morgon av att det pep till i mobilen som låg på sängbordet. Först blev jag sur över att någon hade väckt mig men då jag såg att smset var från Justin blev jag genast glad. *godmorgon älskling! Förlåt om jag väckte dig men jag har inte kunnat sova en blund idag, är du lika nervös som jag är? PUSS! /J*
*Godmorgon sötnos! Nej det är lugnt, har inte sovit så mycket heller.. haha. Jag är otroligt nervös.. tänk om hon inte gillar mig? Vad händer då? puss*
Efter att jag hade svarat började jag klä på mig, det fick bli en lila tröja och mina favoritjeans. Jag ville ju se ut på rätt sätt då jag nu skulle träffa Pattie för första gången. Jag hann just sätta på mig kläderna då det pep till återigen i min mobil.
*Va inte nervös älskling! Jag är ju med, det kommer att gå bra! Det vet jag. Hämtar dig om en timme! puss och kram!*
Hans sms fick mig att må mycket bättre. jag svarade: *Tack Justin, jag älskar dig! ses snart, puss!*
Jag fixade mitt hår sedan gick jag ner och åt frukost. Innan jag visste ordet var Justin utanför mitt hus och vi var på väg hem till Justin.

Like a dream - chapter 19

Sedan föll jag ner på rygg bredvid henne. Jag la mig på sidan så att vi tittade rakt in i varandras ögon.
- Det där var... började jag men jag kom inte på något ord för det som just hade hänt.
- Perfekt. avslutade Frida min mening, kysste mig snabbt sedan somnade hon.
"Ja, perfekt." tänkte jag och log sedan somnade jag också.



1. Fridas bild.                     2. Justin, Rick och Frida i båten. (paparazzins bild)
JUSTINS PERSPEKTIV:

Då jag vaknade på morgonen så låg inte Frida vid min sida längre. Just då jag skulle gå upp till badrummet för att se om hon var därinne, kom jag på att jag var helt naken. Jag tog tag i min kudde och täckte mitt skrev, sedan gick jag upp och kollade.
- Cute ass. hörde jag Frida fnittra bakom mig.
Jag vände mig om och där stod hon med en frukostbricka.
- Jag tänkte att du var hungrig. sa Frida och satte sig på sängen.
- Jag är vrålhungrig! Tack älskling. sa jag och kysste henne.
- Så bra.. men du kanske ska ta på dig ett par byxor? sa hon retsamt och skrattade.
- Haha, det kanske jag ska.. sa jag generat och satte på mig kalsonger och ett par jeans.
Då vi satt och åt våra ostmackor, upptäckte jag att Frida slutade att äta och kollade ner i marken.
- Vad är det? Du ser ledsen ut älskling. sa jag och kollade oroligt på Frida.
- Nej det är ingenting.. eller det är bara det att.. Frida suckade.
- Nu när hela världen vet om vårat förhållande, borde jag kanske få träffa dina föräldrar och du mina? fortsatte hon blygt.
Jag drog en lätt suck av lättnad. Hon ville träffa mina föräldrar.  
- Det är såklart att vi ska göra det! Så här gör vi.. direkt vi har kommit hem så får du träffa min mamma, sen nästa dag kan jag träffa dina föräldrar?
- Okej, gärna! Men Justin.. var är din pappa egentligen?
Jag började skratta lite tyst, hon visste verkligen ingenting om mig nästan. Frida hade definitivt inte varit ett fan av mig innan vi träffades.
- Haha, du kan vara lugn. Han är inte död, men han bor i Kanada i min hemstad.
- Åh, okej. sa Frida och log lite svagt mot mig.
- Men han kommer faktiskt till Atlanta om typ en vecka. Du kan få träffa honom då om du vill. sa jag glatt och Fridas leende blev större.
- Jättegärna!


Resten av veckan badade dom och solade varenda dag, Frida och Justin njöt av tiden dom fick vara med varandra, för snart var det dags för Justin att fara på turné. Tillslut var det tisdag och dags att fara hem.
Dom hade packat allt kvällen innan så Frida och Justin drog iväg direkt på morgonen.
Då dom var på väg till stället där Rick hade lämnat av dom, så hörde dom en helikopter flyga över dom.
- Shit! skrek Justin och började gå snabbare.
- Vad är det? frågade Frida och blev lite orolig.
- Paparazzi! Hur fasen hittade dom oss? sa Justin som hade börjat småspringa och Frida gjorde detsamma.
- Justin, ta det lugnt! Det är lugnt så länge dom inte kommer ner till marken! ropade Frida efter Justin som var lite snabbare än henne. Just då dom svängde in till skogen, möttes dom av en flock med papparrazzis som kom springandes mot dom. Justin och Frida tvärstannade sedan hörde dom någon busvissla bakom dom. Då dom vände sig om fick dom se Rick flera meter bort och bakom honom stod en vit båt. Deras räddning. Dom började springa så snabbt dom kunde, med paparazzin hack i häl, till Rick som slängde deras väskor i båten sedan steg dom ombord och for snabbt iväg.
- Hur visste du att vi behövde hjälp? frågade Justin.
- Jag stod och väntade där borta vid platsen som jag lämnade av er på, då jag såg ett gäng skåpbilar parkera några meter framför mig och ur dom steg massa personer med kameror ut. Jag körde vidare till min båt som bara låg några hundra meter bort. Sedan kom jag hit. förklarade Rick med en kraftig brytning.
- Okej, tack så mycket! Verkligen jättesnällt av dig att hjälpa oss! sa Justin och skakade hand med Rick men det fick bli ett kort handslag eftersom det var Rick som styrde båten.
Helikoptern flög fortfarande över dom.

- Spring rakt fram tills ni kommer till en motorväg! Jag har bett min kompis att hämta upp er där! sa Rick då dom kommit fram till en liten hamn och Frida och Justin började springa.
Då dom kommit fram till motorvägen var det inte en enda bil i sikte. Som tur var hade helikoptern försvunnit vid det här laget.
- Där kommer det en bil! Det kanske är han! sa Frida och pekade på en bil som Justin kände igen.
Plötsligt kom han på var han hade sett den. Utanför radiostationen som han tog med Frida till. Den bilen tillhör papparazzin.
- Det där är inte han! Kom hit! sa Justin och drog med sig Frida bakom en buske.
- Vem är det då? sa Frida och lät orolig.
- Paparazzi. förklarade Justin just då bilen körde förbi. Justin drog en suck av lättnad. Dom hade inte upptäckt dom.
Frida och Justin gick ut från buskaget och plötsligt såg dom en bil komma farandes mot dom. Det var en taxi, precis en likadan som Rick hade skjutsat dom i.
- Där är han! sa Justin och dom gick dit.
Ricks kompis hette Moe, vilket inte var ett så vanligt namn heller för någon som bodde på Bahamas..
Dom skakade hand och lyfte in väskorna sedan for dom till flygplatsen.


Grattis!

Jag vill bara passa på att säga grattis till min bästavän Melissa som fyller år idag!

Grattis, hoppas du får en jättebra födelsedag!

Like a dream - chapter 18

Justin visslade dit några vitklädda personer som kom bärandes på stora fat med allt möjligt på dom.
Kyckling, oxfilé, tre sorters sallader, potatis, olika exotiska frukter, ris osv.
- Wow! Hade du tänkt att vi skulle äta upp allt det här? skrattade jag.
- Haha, kanske inte allt men nästan! sa Justin och skrattade han också.





FRIDAS PERSPEKTIV:

Efter att vi hade suttit där och skrattat i en timme nästan så tystnade Justin plötsligt.
Han verkade verkligen nervös och harklade sig, sedan sa han:
- Jo, du vet att jag brusade upp igår för det du sa. Det berodde verkligen inte på dig utan jag har velat säga det här ganska länge men har aldrig fått det rätta tillfället. Jag ville verkligen att allt skulle vara perfekt... Justin suckade sedan fortsatte han.
- Det jag försöker säga är att.. Jag älskar dig Frida. 
Då Justin sa dom orden började tårarna spruta.
- Jag älskar dig också Justin! sa jag och flög upp på stolen och in i hans famn. Jag kysste honom mjukt.

- Så den enda anledningen till att jag blev så arg var att jag ville vara den första som sa det. förklarade Justin efter ett tag då vi satt och kramades på verandan.
- Aw, förlåt att jag nästan förstörde det. sa jag och kysste honom.
- Det gör ingenting, allt blev som jag hade tänkt mig till slut.



Det började bli kallt så dom gick in.
- Jag är jättetrött. sa Justin och gäspade.
- Jag med, ska vi gå och lägga oss?
- Ja, det tycker jag.
Justin och Frida gick upp på övervåningen och in till sovrummet. Nu var det dags för Fridas present.
Hon sa till Justin att hon skulle gå på toa och byta om, och att han kunde börja byta om han också.
Justin nickade och hon försvann in till badrummet.

JUSTINS PERSPEKTIV:
"Jag undrar varför det tar så långt tid där inne.." tänkte jag.
Jag satt mig ner på sängen i bara kalsonger och väntade på Frida. Just då jag tänkte fråga om hon var okej där inne så öppnades dörren. Ut från badrummet kom Frida, hon var klädd i ett kort rosa nattlinne med en svart rosett i mitten. DAMN. Hon var inte LITE sexig. Hon kom fram till mig och jag slickade mig om läpparna snabbt.
Frida kysste mig passionerat sedan la vi oss på sängen. Jag kysste henne på halsen och fortsatte upp till hennes läppar. Kyssarna övergick till hångel och hångel övergick till strulning. Vi la oss under täcket och jag kände att jag hade fått ett rejält stånd men jag brydde mig inte. Jag ville ha Frida. Nu. Hon borjade ta av sig sitt nattlinne som om hon hade läst mina tankar. Jag stoppade henne och hon kollade frågande på mig.
- Är du säker på att du vill? Jag menar.. jag skulle aldrig tvinga dig till att göra det här. frågade jag henne, jag andades tungt.
Frida suckade.
- Ja, jag är säker. Har aldrig varit mer säker. Varför skulle jag annars göra allt det här? sa Frida och log, sedan fortsatte hon att ta av sig nattlinnet.
Jag log också. Vi ska göra det. Jag som hade tänkt vänta tills jag gifter mig, men nej. Det här kunde inte vänta. Frida var den enda för mig och det här kändes helt rätt.
Jag tog av mig kalsongerna och sedan började vi kyssas igen. Jag la mig över Frida, kollade på henne och hon nickade. Here we go. Hon särade lätt på benen och jag förde in "den" sakta. Hon stönade högre än förut och jag gjorde samma sak. Frida grepp blev hårdare och jag gav ifrån mig ett högt stön då jag kom.
Sedan föll jag ner på rygg bredvid henne. Jag la mig på sidan så att vi tittade rakt in i varandras ögon.
- Det där var... började jag men jag kom inte på något ord för det som just hade hänt.
- Perfekt. avslutade Frida min mening, kysste mig snabbt sedan somnade hon.
"Ja, perfekt." tänkte jag och log sedan somnade jag också.

KOMMENTERA! :D

Like a dream - chapter 17

- EN TILL? Justin, du behöver verkligen inte! Jag har allt jag behöver ju.
- Haha, okej inga fler överraskningar! Ikväll blir den sista. sa Justin och kramade om Frida. Frida skrattade sedan gick dom in och åt frukost.
Dom badade och solade hela dagen. Det var som om ingenting annat existerade.
"Så här vill jag ha det... föralltid." tänkte Frida då dom stod och kramades på balkongen.





Då klockan började närma sig åtta på kvällen så bad Justin Frida att gå upp och göra sig extra fin.
Då hon gick upp för att duscha började Justin med att fixa till överraskningen.

FRIDAS PERSPEKTIV:
Justin bad mig gå upp och göra mig extra fin. Jag undrar verkligen vad han har fått för sig den här gången. JAg hade ju faktiskt också en liten present till honom. Jag undrade verkligen vad han skulle tycka om den. 
Jag duschade snabbt sedan satte jag på mig min nya lila, korta klänning som Justin inte hade sett förut.
"Hoppas verkligen att han kommer att gilla den" tänkte jag då jag stod framför spegeln och granskade min kropp efter att jag hade gjort mig helt klar.
- Kommer du Frida? hörde jag Justin ropa från nedervåningen.
- Ja, jag kommer nu! svarade jag och gick ner för trappan. Nedanför trappan stod Justin i kostym och han hade fixat till håret också. Nu blev jag nyfiken på vad som skulle hända.

JUSTINS PERSPEKTIV:
Då jag såg Frida komma gåendes nerför trappan, så tappade jag nästan hakan. Så otroligt snygg. Det fanns inga ord. Hon log blygt mot mig sedan började hon skratta.
- Justin, hur är det med dig egentligen?
- Va? Oj, förlåt. Du är bara så himla snygg! sa jag och gav henne en stor kram.
- Haha, tack! Du ser inte heller så dålig ut. sa hon flirtigt och vi skrattade.
Jag tog fram en ögonbindel och bad henne sätta på sig den. Hon verkade skeptisk men hon satte på sig den utan att säga något. Jag tog tag i hennes hand så att hon skulle känna sig trygg och så att hon inte skulle gå in i nånting.
- Vars ska vi Justin? frågade Frida och skrattade.
- Du ska få se! sa jag och ledde henne ut till verandan.
- Akta trappstegen nu. sa jag och tog ett hårdare grepp om Frida då vi kom till trappen som ledde ner till stranden.
Vi klarade oss ner till stranden utan att Frida föll och nu var vi framme.
- Du kan ta av ögonbindeln nu. sa jag nervöst.

FRIDAS PERSPEKTIV:
Jag tog av mig ögonbindeln och fick se Justin stå några meter framför mig med en ros i handen. Bakom honom stod ett fint dukat bord med ljus runt omkring. Så romantiskt.
Jag stod och gapade som en galning. Ett par tårar kom rinnande ner för mina kinder och jag sprang fram till Justin och kramade honom. 
- Awe! så gulligt Justin!
- Hehe, du är gullig! sa Justin och torkade bort mina tårar.
- Jag är så fånig, gråter för minsta lilla grej.. sa jag och skämdes lite.
- Du är inte alls fånig. Du är söt. sa Justin och log sitt otroligt söta leende. Jag kysste honom och vi satte oss sedan ner vid bordet.
- Är du hungrig? frågade Justin.
- Skojar du? Jag är vrålhungrig! svarade jag och skrattade.
- Haha, vad bra! Du kanske vet att jag inte är så bra på att laga mat, så jag beställde hem.. sa Justin och verkade skämmas.
Jag tog hans hand i min och log.
- Det spelar ingen roll vem som gör maten, bara jag får vara med dig. sa jag och log.
Justin visslade dit några vitklädda personer som kom bärandes på stora fat med allt möjligt på dom.
Kyckling, oxfilé, tre sorters sallader, potatis, olika exotiska frukter, ris osv.
- Wow! Hade du tänkt att vi skulle äta upp allt det här? skrattade jag.
- Haha, kanske inte allt men nästan! sa Justin och skrattade han också.

KOMMENTERA! ;D

kass uppdatering.

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!
Jag har verkligen varit helt kass på att uppdatera, men nu LOVAR jag att försöka skriva varje/varannan dag!
btw, kommentera gärna! det blir så mycket roligare att skriva då:)!

Like a dream - chapter 16

Huset låg på en gräsplätt alldeles intill vattnet och var hur vackert som helst.
Frida fick en ännu större chock då dom gick in i huset.
- Älskling, har du betalat allt det här?! Det är ju helt otroligt! sa Frida och kramade om Justin.
- Yes, men det är lugnt, så dyrt var det faktiskt inte. Ja och nu ska vi njuta!
- Haha om du säger det så..
- Ja, nu packar vi upp!


Det tog ungefär en timme att packa upp allt, och efter det var klart så var klockan nästan elva på kvällen.
Både Justin och Frida kände sig trötta efter resan så dom bestämde sig för att gå och lägga sig.
- Är du säker att det går bra för dig att vi sover i samma säng? Jag kan sova i soffan annars. frågade Justin då dom kommit in till sovrummet efter att ha borstat tänderna.
- Haha, Justin såklart det är lugnt. Du vet att jag känner mig trygg då du är nära. Jag vill att vi ska sova i samma säng. svarade Frida.
- Okej bra. sa Justin och kysste Frida på kinden.
- Var kan jag byta om? frågade Frida som var lite nervös, eftersom hon hade aldrig klätt av sig inför en kille förut.
- Du kan byta om här om du vill, jag lovar att inte titta. sa Justin och vände sig om.
- Okej, skrattade Frida.
Hon började skratta ännu mer då hon såg att Justin gjorde allt annat än att titta bort. Han praktiskt taget stirrade på henne. Det var inte så jobbigt som hon hade trott, Justin fick henne verkligen att känna sig avslappnad.

JUSTINS PERSPEKTIV:
Damn! Frida hade inte lite sexig kropp. Hon var hur perfekt som helt, på alla vis. Jag kunde inte låta bli att titta på henne medans hon klädde av sig. Frida verkade inte bry sig, hon skrattade bara.
- Justin? Lever du? frågade Frida och viftade med armarna framför mitt ansikte så att jag vaknade ur min trans.
- Va? Oj, förlåt. Men du är bara så himla sexig! sa jag och kände att jag blev lite generad och tittade ner i marken.
Frida tog sin hand under min haka och lyfte upp mitt huvudet så att våra blickar möttes.
- Det är du som är sexig. sa hon mjukt och kysste mig.
Hon puttade mig mot sängen och jag föll på rygg ner i den. Jag drog ner Frida till mig och började kyssa henne på halsen, hon stönade tyst.
- Justin, jag älskar dig. sa Frida och började kyssa mig ännu mer.
Jag blev så förvånad att jag stannade upp.
- Frida, du får inte säga så.. shit, jag som hade tänkt ut allt redan! sa jag och reste mig upp från sängen snabbt.
- Va? så du älskar inte mig? frågade Frida och blev besviken.
- Jo, det är inte det! Men asså.. jag suckade sen kröp jag ner under täcket bredvid Frida.
- Sov nu älskling, jag förklarar imorgon.
Frida suckade.
- Okej, godnatt Justin. sa Frida tyst och la sig med ryggen mot mig.
Hon verkade sur. Men jag var säker på att hon skulle glömma bort allt imorgon.


Nästa morgon gick Frida upp före Justin. Hon kunde inte sova men klockan var bara sju så hon ville inte väcka Justin, dom var ju trots allt på semester. Frida gick ut till den stora terrassen för att tänka.
"Herregud, var har jag gjort? Jag gick för fort fram, jag skulle aldrig ha sagt så. Justin kanske blev rädd.."
Hennes tankar avbröts av ett harklande ljud bakom henne. Hon vände sig om och där stod Justin alldeles yrvaken med pyjamasbyxor och bar överkropp.
- Godmorgon, sa han glatt.
- Godmorgon. sa Frida och tvingade fram ett leende.
Han gick fram och kysste henne.
- Du är väl inte sur älskling?
- Va? Nejdå..
- Bra, för jag har en överraskning till dig ikväll.
- EN TILL? Justin, du behöver verkligen inte! Jag har allt jag behöver ju.
- Haha, okej inga fler överraskningar! Ikväll blir den sista. sa Justin och kramade om Frida. Frida skrattade sedan gick dom in och åt frukost.
Dom badade och solade hela dagen. Det var som om ingenting annat existerade.
"Så här vill jag ha det... föralltid." tänkte Frida då dom stod och kramades på balkongen.


Like a dream - chapter 15

Dom for hem till Frida för att hämta packningen och så att Frida kunde säga hejdå till hennes familj. När det var avklarat for dom iväg till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport.

- Bahamas here we come! sa Justin just då planet lyfte.




Planet landade efter lite mer än två timmar. Då dom gick ut ur planet möttes dom av skrikande fans överallt. Gången var avspärrad och massa poliser stod där utifall någonting skulle hända, så att Frida och Justin kunde komma sig in till flygplatsen.  Vilket var bra eftersom Kenny var hemma i Atlanta. Justin hade berättat för Frida i planet att han aldrig hade flugit utan Kenny förut.
Justin skrev några autografer då dom var på väg in, det var tillochmed några som ville ha Fridas.
Hon blev förvånad men tyckte samtidigt att det var jättekul.
- Så himla gulliga fans! sa Frida till Justin då dom äntligen kommit in.
- Haha, jag vet! Dom är verkligen bäst! sa Justin glatt.
- Ursäkta mig? sa Frida flirtigt.
- Efter dig såklart älskling. sa Justin och kramade om Frida från sidan.
- Haha, awe! skrattade Frida medans dom väntade på sina väskor.
Då dom hade tagit reda på deras väskor gick dom till den stora entrén där dom möttes av en liten kort man som höll upp en skylt där det stod "Bieber".
Dom gick fram till honom och mannen presenterade sig som Rick. Inte det mest vanliga namnet för någon som verkade komma från Bahamas.

FRIDAS PERSPEKTIV:

Rick visade oss vägen till hans bil, eller om man nu ens kunde kalla den för en bil, det var ett fordon som hade två hjul där bak och ett där fram. Såg ut som en riktigt stor motorscykel av något slag.
Jag och Justin satte oss i baksätet och det bar av till platsen där vi skulle bo.
Justin hade faktiskt inte berättat var vi skulle bo så jag var lite nervös över hur det skulle se ut.
Då vi hade åkt i ungefär en kvart, stannade Rick plötsligt.
- Jag kan inte köra längre än så här, kommer inte att kunna vända då. Ni får ta väskorna och gå sista biten. sa han och började lasta av väskorna.
- Hur långt måste vi gå? frågade Justin.
- Hmm, låt mig tänka.. ungefär en halv kilometer.
- VA?! Hade du tänkt att vi skulle gå i en skog så långt?!
- Lugnlugn, skogen tar slut efter bara några meter.
- Vad kommer sen då?
- Stranden. Var det sista Rick sa innan han lämnade Justin och mig ensamma, mitt ute i ingenstans.

- Jaha, då går vi väl då. sa Justin och tog täten.
"himla tur att jag bara tog två väskor" tänkte jag, det var tungt nog att bära omkring på en stor och en liten väska.
                                                                -----------------------

Efter bara några minuter kom dom fram till en jättestor sandstrand.
- Var ska vi nu då? frågade Frida som inte hade någon aning om var dom skulle.
- Vi ska åt höger tror jag. sa Justin tveksamt.
- Tror du? Justin.. jag orkar inte.
- Nej, jag är säker på att det är till höger. Kom nu Frida, det här klarar vi!
- Okejdå..

Dom fortsatte till höger och just då Frida skulle lägga sig ner och ge upp, fick hon syn på ett hus bara några hundra meter framför dom. Det var otroligt stort för att vara ett strandhus.
- Är det där vi ska bo? frågade Frida och pekade på huset.
- Jepp. svarade Justin.
- WHAT?! Det där är inget hus, det är typ ett slott ju!
- Haha! Vänta tills du får se insidan!
Huset låg på en gräsplätt alldeles intill vattnet och var hur vackert som helst.
Frida fick en ännu större chock då dom gick in i huset.
- Älskling, har du betalat allt det här?! Det är ju helt otroligt! sa Frida och kramade om Justin.
- Yes, men det är lugnt, så dyrt var det faktiskt inte. Ja och nu ska vi njuta!
- Haha om du säger det så..
- Ja, nu packar vi upp!
kort kapitel! förlåt för dålig uppdatering! men nu ska jag fara på innebandymatch! PEACE

Like a dream - chapter 14

Då Justin stannade bilen framför Fridas hur hade det hunnit bli kolsvart ute.
- Jag har en överraskning till dig imorgon. Jag hämtar dig efter skolan!
- Jag läntar redan. Vi ses imorgon! sa Frida och dom kysste varandra sedan gick hon in till sig.






FRIDAS PERSPEKTIV:

Justin var det första jag tänkte på då jag vaknade nästa morgon. Jag undrade verkligen vad han hade hittat på den här gången.
Då jag skulle kollade på klockan som stod på sängbordet upptäckte jag att det låg nånting vitt bredvid. Papper.
Jag satte mig upp ur sängen för att kolla vad det var.
Då jag såg vad det var kunde jag inte sluta le. På bordet låg det en flygbiljett till Bahamas och en handskriven lapp från Justin. På lappen stod det:


"Hur gullig pojkvän får man ha!" tänkte jag för mig själv och tog upp telefonen för att ringa Justin som svarade efter bara några signaler.
"Hallå"
"Hej Justin, det är Frida!"
"Hej Frida! gillade du överraskningen?"
"Skojar du eller? Jag ÄLSKAR den!"
"Haha bra. Varför ringde du förresten?"
"Jo.. för att säga att jag inte kan följa med."
"Va?! varför inte?" frågade Justin och jag kunde höra att han blev ledsen.
"Justin, jag kan inte vara borta från allting nu. Det går bara inte. Hur ska vi göra med skolan då?"
"Frida..  kom igen. JAg har redan tagit hand om allting. Jag har tillochmed åkt till din skola och snackat med den dära Anne."
"Har du?"
"Ja, såklart."
Jag var tvungen att tänka i några sekunder men till slut svarade jag:
"Hur länge är vi borta?" och jag hörde att Justin genast blev glad. Han berättade att vi skulle stanna i Bahamas i en vecka.

Då vi hade lagt på, så satte jag på mig kläder (blåa jeans, ett vitt linne med tryck och en skjorta med orangea, svarta, gula och röda färger på) och packade sedan ner allt jag behövde. Klockan blev 08.30 och jag gick ut till bussen tillsammans med Alicia. 

                                                                            ----------------------

Skoldagen bestod av matte, fysik, engelska sedan samhällskunskap.
Då samhällskunskapen hade slutat och hela klassen rusade ut genom dörren till korridoren. Frida var tvungen att plocka ihop lite extra grejer så hon blev sist ut ur klassrummet.
När hon kom ut såg hon Justin stå och prata med Emily från hennes klass. Rena horan tyckte Frida, hon skulle alltid vara nära killar och raggade på allt och alla.
Emily stod och putade med brösten mot Justin men han såg inte ett dugg brydd ut. Justin stod med ansiktet mot Frida och när han fick syn på henne, föste han försiktigt bort Emily och sprang fram till Frida.
Frida hoppade upp i hans famn och dom kysstes. Länge.
Då dom till slut släppte taget om varandra, såg dom att Emily stod och stirrade som värsta galningen på dom.
- Är du tillsammans med den där? frågade hon Justin.
- Hon heter faktiskt Frida och ja, det är jag. sa Justin och tog Fridas hand i sin.
- Whatever. sa Emily och gick.
Justin och Frida kollade på varandra och började skratta, sedan gick dom ut till Justins bil där en lång mörkhyad man stod framför den och väntade på dom.
Frida hade aldrig träffat honom så hon skakade hand med honom.
- Hej, Frida.
- Kenny. Trevligt att träffas.
- Detsamma, förlåt men du är..? frågade Frida och blev lite generad.
- Haha, jag är Justins livvakt.
- Jaha, jag ber om ursäkt. Justin kanske har berättat att jag inte var ett sånt stort fan av honom förut?
- Ja, han har nämnt det ett par gånger. sa Kenny och skrattade. Sedan öppnade han bildörren till Frida och Justin som satt dig i baksätet.

Dom for hem till Frida för att hämta packningen och så att Frida kunde säga hejdå till hennes familj. När det var avklarat for dom iväg till Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport.

- Bahamas here we come! sa Justin just då planet lyfte.


kort del idag, men jag hoppas att ni gillar den! :)

RSS 2.0